Regisztráció Elfelejtettem a jelszavam Bejelentkezés

Szabályzat


Az internetes oldal tulajdonosa és üzemeltetője a Green Tax Consulting Kft. A weboldal használatának feltétele a jelen rendelkezések elfogadása. Ön a weboldalra történő belépéssel elismeri, hogy a jelen feltételeket megismerte, illetve magára nézve kötelezőnek fogadja el. Kérjük, amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg weboldalunkat!


A Green Tax Consulting Kft. weboldalát a jelen feltételek megtartásával bárki szabadon böngészheti, azonban a weboldalról elérhető egyes szolgáltatások igénybevétele előzetes regisztrációhoz kötött.

 

A regisztráció menete

 

A regisztrációs űrlap kitöltését követően a megadott emailcímre küldjük el az emailcímhez tartozó felhasználói jelszót. (Javasoljuk, hogy a felhasználó rendszeresen változtassa meg jelszavát és azt senkinek ne adja ki, illetve ne tárolja mások által hozzáférhető helyen.) Hiányos tartalmú regisztráció esetén a regisztrációt a Green Tax Consulting Kft. adminisztrátora megszüntetheti.

A regisztrált felhasználó az emailcím és a jelszó megadásával tud bejelentkezni.

 

A weboldalon egyes szolgáltatások előfizetést követően vehetők igénybe.

 

Az előfizetés menete

 

A regisztrált felhasználó az előfizetési űrlapon választhathatja ki a megrendelni kívánt csomagot és a fizetés módját. Bankkártyával történő fizetés esetén a banki azonosítást követően a megrendelt előfizetéses szolgáltatás aktívvá válik. Átutalással történő fizetés esetén a megrendelés után a képernyőn megjelenő adatoknak és instrukcióknak megfelelően kell teljesíteni az átutalást. Az előfizető a megrendelést követő öt munkanapon belül postai úton kapja meg a számlát, amelyet a regisztrációnál megadott cégadatok alapján állítunk ki. Átutalással történő fizetés esetén az előfizetéses szolgáltatás azon a napon válik aktívvá, amelyen az előfizetési díj a Green Tax Consulting Kft. folyószámlájára érkezik.

 

A Green Tax Consulting Kft. nem biztosít előfizetéses szolgáltatást adótanácsádással foglalkozó cégeknek. Amennyiben a Green Tax Consulting Kft. tudomására jut, hogy az előfizetést megrendelő felhasználó tevékenysége adótanácsadás, a szolgáltatás megrendelése nem jön létre.

Impresszum| Jogi nyilatkozat| Szabályzat